';

Prelucrare CNC

_ _ _

PRELUCRARE CNC

Personalizarea obiectelor din lemn prin intermediul tehnologiei CNC

Masinile unelte cu comanda numerica (CNC) au o larga aplicabilitate la nivel mondial, fiind folosite pentru a prelucra diverse tipuri de materiale (lemn, plastic, metal) in forme si dimensiuni variate, cu un grad inalt de precizie.

In ultimii ani, nevoia de personalizare a obiectelor, in special a mobilierului, a crescut, atat in randul persoanelor fizie, cat si al companiilor.

Fiecare isi doreste sa se remarce prin piese unice care sa transmita cat mai fidel un concept sau o imagine de brand

Lemnul este un material durabil, fiind utilizat atat in constructia locuintelor, cat si in spatiile comerciale sub forma diverselor obiecte tematice sau piese de mobilier.

Daca este ingrijit corespunzator, lemnul poate rezista sute de ani. De asemenea, el are un grad crescut de flexibilitate, putand fi taiat in orice forma si slefuit pentru a obtine un design unic sau pentru a crea un efect vizual inedit.

Atunci cand precizia tehnologiei CNC intalneste un material adaptabil si rezistent cum este lemnul si o echipa de profesionisti, clientii au parte de cele mai bune rezultate pentru compania lor.

Spre deosebire de alte modalitati de prelucrare si personalizare a obiectelor din lemn (de exemplu, piesele custom obtinute prin munca manuala), echipamentele de ultima generatie care utilizeaza tehnologia CNC pot replica toate detaliile cu minutiozitate si precizie si se elimina posibilitatea erorii umane datorita programarii numerice.

Niciun design nu este irealizabil sau prea complicat, pentru noi

Routerul CNC Excitech cu precizie ridicata, destinat utilizarilor versatile poate functiona 8 ore/zi indiferent de conditii, fara a da nici cel mai mic semn de suprasolicitare.

In plus, utilizarea echipamentelor Festool, asigura calitatea germana si durabilitatea necesara echipamentelor adiacente: circulare, slefuitore, pendulatoare, aspiratoare, masini de taiat sau rindeluit.

Toate aceste echipamente si iscusinta noastra completeaza rezultatul produsului premium