';

Despre noi

_ _ _
HERITAGEWOODCRAFTWOODCRAFT

Orice iti poti imagina, noi transformam in realitate

Echipa Heritage WoodCraft este formata din oameni dedicati artei de a prelucra lemnul, in conditii responsabile.

In atelierul nostru de productie dezvoltam noi posibilitati pentru a sculpta lemnul, astfel incat sa pastram originalitatea ideilor tale si sa etalam trasaturile naturale ale lemnului.

Reusim sa ajutam orice client sa isi puna amprenta asupra unicitatii mobilierului de acasa, de la birou si din cadrul expozitiilor de prezentare a brand-ului sau.

Mobilierul WoodCraft este rezultatul intersectiei dintre tehnologie si sculptura clasica

Prin intermediul serviciilor noastre de woodcraft veti porni intr-o calatorie a imaginatiei si a inovatiei productive, avand ca protagonist lemnul si uimitoarea sa adaptare la cele mai exigente idei si planuri de faurire a mobilierului sau obiectelor realizate din lemn.

Pretuim o idee originala ca pe o provocare si suntem pregatiti sa generam rezultate exceptionale

Misiunea noasta este sa oferim servicii complete de productie mobilier pentru spatii comerciale (birouri, restaurante, magazine) – de la standuri de prezentare pana la mobilier custom sau vitrine personalizate folosind tehnologia aparaturii CNC.

Suntem o echipa tanara cu fantezie creatoare, dedicata sa dea viata designului tau si sa-si imbunatateasca performanta constant.

Punem pret pe dorintele clientilor nostri si gestionam fiecare proiect individual – fie ca ai nevoie de un raft pentru carti cu un design pe baza de forme geometrice, de mobilier custom, standuri personalizate sau logo-uri in relief pentru business-ul tau.

Tot ce trebuie sa faci este sa-ti imaginezi proiectul pe care ti-l doresti, iar noi il vom sculpta de la zero, in cele mai mici detalii.

ATRIBUTE

Innobilam cu maxima precizie expunerea avantajoasa a brand-ului tau

Image module
Experienta de lucru
_ _ _
Detinem cunostintele necesare pentru realizarea unei expertize care sa ateste investitia si timpul de lucru necesar pentru fabricarea produselor comandate.
Image module
Spirit de echipa
_ _ _
Reusim sa raspundem pozitiv in conditii presante de date limita si cu rezultate conforme expertizei initiale.
Image module
Profesionalism
_ _ _
Avem deschidere catre orice tip de proiect – primim orice provocare ca pe o oportunitate sa devenim mai buni.

DE CE SA LUCREZI CU NOI?

Scopul nostru este sa oferim tuturor clientilor produse cu o nota de unicitate, sa-i ajutam sa-si materializeze proiectul dorit indiferent de complexitatea designului, mentinand in acelasi timp transparenta in ofertare si preturi accesibile.

  • Respect pentru viziunea ta si dedicare constanta pentru a o materializa exact cum ti-ai imaginat produsul final;

 

  • Rezultate superioare obtinute prin intermediul tehnologiei CNC – Utilizam un router CNC cu precizie ridicata, dar si echipamente adiacente de ultima generatie (circular, slefuitor, masina de taiat), astfel ca nu exista limite in ceea ce priveste designul;
  • Liniile produselor finale sunt incredibil de precise, iar timpul de executie este rapid;

 

  • Piese de mobilier personalizate – Iti vei consolida imaginea de brand si vei acorda o noua dimensiune spatiului tau si te vei simti remarcat/a in raport cu competitorii.
Image
BOGDAN OLTEANU
Work hard. Have fun. Make a difference
0766 518 728
office@heritagewoodcraft.ro